ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Kαλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα electricair.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, αφού αποδεχθείτε τους όρους που αναφέρονται παρακάτω. Η περιήγηση και η χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει αποδοχή των ακόλουθων όρων.

Στην παρούσα αναφορά των όρων και προϋποθέσεων, οι λέξεις ‘site’ και ‘electricair’ αφορούν στον διαδικτυακό τόπο (ιστοσελίδα) www.electricair.gr.

Οι όροι και προϋποθέσεις, πιθανόν να αλλάζουν από καιρού εις καιρόν και γι’ αυτό θα πρέπει να τους διαβάζετε τακτικά, ώστε να ενημερωθείτε για πιθανές αλλαγές και αναλόγως να τους αποδεχθείτε ή όχι. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης/επισκέπτης διαφωνεί με τους Όρους αυτούς, καλείται να μην κάνει χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Για παρατηρήσεις, ερωτήσεις και απορίες, καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα ή στείλτε μας e-mail κάνοντας κλίκ εδώ.

Το electricair.gr και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να χρησιμοποιούν ή να επισκέπτονται αυτήν την ιστοσελίδα, ούτε και να κάνουν συναλλαγές. Το electricair.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την επίσκεψη και πιθανόν και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των επισκεπτών και χρηστών του.

Οι χρήστες συμφωνούν και υποχρεούνται να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για :
• αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο ή περιέχει ιούς λογισμικού ή προγράμματα υποκλοπής κωδικών με σκοπό την πρόκληση βλάβης και καταστροφή του υπολογιστή, tablet, κινητού κλπ.,
• πρόκληση παράνομης προσβολής και βλάβης στο διαδικτυακό κατάστημα electricair.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο,
• παράβαση (ηθελημένη ή μη) της ισχύουσας νομοθεσίας και διατάξεων,
• παραβίαση των πνευματικών ή άλλων ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων τρίτων και συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών,
• παρενόχληση τρίτων με σκοπό την παραπλάνηση ή με οποιοδήποτε τρόπο,
• προσβολή των χρηστών ηθών και αξιών αλλά και της εμπιστευτικότητας ή του απορρήτου των πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου.

Κάθε χρήση του site που είναι αντίθετη προς τα ανωτέρω αναφερθέντα, εκτός των αστικών κυρώσεων, συνεπάγεται και την διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το χρήστη χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

Περιορισμός ευθύνης

Το electricair.gr δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο θέμα της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών τους. Οι χρήστες ωστόσο πρέπει να ξέρουν ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω e-mail δεν αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο επικοινωνίας, καθώς πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος διαρροής των πληροφοριών αυτών από τρίτους.

Οι χρήστες που δεν εμπιστεύονται το electricair.gr, δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ούτε να κάνουν χρήση του παρόντος site ούτε και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού. Οι διαχειριστές του site καθώς και η εταιρεία φιλοξενίας του, φροντίζουν αδιαλείπτως για την καθαρότητά του από ιούς, trojan horses, προγράμματα παρακολούθησης κλπ. Το electricair.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν ζημία ή βλάβη, ή μόλυνση από ηλεκτρονικούς ιούς ή/και άλλα κακόβουλα προγράμματα, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή σε οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό μέσο που χρησιμοποιηθεί από το χρήστη/επισκέπτη για πρόσβασή του στο παρόν site. Οι χρήστες / επισκέπτες του, οφείλουν να έχουν εγκαταστήσει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα προστασίας του ηλεκτρονικού μέσου που χρησιμοποιούν από ηλεκτρονικές επιθέσεις.

Το electricair.gr δεν ευθύνεται για παράβαση των όρων που οφείλεται σε ειδικούς λόγους ανωτέρας βίας : πυρκαγιές, σεισμοί, ακραία φαινόμενα, απεργίες προμηθευτών και εισαγωγέων και γενικά λόγους που δεν χρεώνουν υπαιτιότητα στo electricair.gr.

To electricair.gr δεν ευθύνεται για την πιθανώς κακή κατάσταση των προϊόντων κατά την παράδοσή τους, εφόσον αυτά εστάλησαν σε εξαιρετική κατάσταση από το κατάστημα, αλλά αλλοιώθηκαν κατά τη μεταφορά τους ή τη φύλαξή τους στις αποθήκες του μεταφορέα. Παρόλα αυτά, το electricair.gr δεσμεύεται για την αντικατάστασή τους με νέα ίδια (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα) ή να προβεί σε επιστροφή των χρημάτων που δόθηκαν (εφόσον δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα). Βασική προϋπόθεση για την ανταλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων είναι η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων στην έδρα του site με έξοδα του πελάτη.

To electricair.gr δεν ευθύνεται για βλάβες ή παρενέργειες που πιθανόν υπέστη ο χρήστης του, από τη χρήση των προϊόντων του και που οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή τους ή χρήση τους από τον χρήστη. Επίσης δεν ευθύνεται ούτε σε περίπτωση υπαιτιότητας του κατασκευαστή.

Το electricair.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει από την επίσκεψη σε άλλες ιστοσελίδες στις οποίες παραπέμπει (links εταιρειών, κατασκευαστών κλπ ή διαφημιστικών banners). Η σύνδεση με αυτές τις ιστοσελίδες γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών / επισκεπτών, οι οποίοι θα πρέπει να αναζητήσουν τυχόν ευθύνες στους ιδιοκτήτες των εν λόγω ιστοσελίδων.

Τροποποιήσεις όρων/ υπηρεσιών

To electricair.gr έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να αναθεωρήσει, να τροποποιήσει ή και να καταργήσει τους παρόντες όρους μονομερώς, σύμφωνα με την βούλησή του. Υποχρεούται όμως να ενημερώσει την παρούσα ενότητα για την οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη.

Προσωπικά δεδομένα

Το electricair.gr, δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του.

Οποιοσδήποτε χρήστης/πελάτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει κάποια προσωπικά στοιχεία.

Μόνο κατά την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας το electricair.gr, ζητάει τις απαραίτητες πληροφορίες για την εκτέλεση της παραγγελίας.

Για την διευκόλυνση του ίδιου του πελάτη κατά την παραγγελία του ζητείται η δημιουργία ενός λογαριασμού. Θα του ζητηθούν απλά στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής και όχι πολύ ευαίσθητα δεδομένα όπως ΑΦΜ, αριθμός πιστωτικής κάρτας, αριθμός ταυτότητας κλπ. Αφού ο χρήστης ορίσει ένα όνομα χρήστη και έναν προσωπικό κωδικό πρόσβασης και τα στοιχεία επικοινωνίας, θα μπορέσει να κάνει στο εξής τις αγορές / παραγγελίες του αυτόματα κάθε φορά που εισέρχεται στην ιστοσελίδα του electricair.gr, απλά βάζοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό του. Ο πελάτης βέβαια έχει την ευχέρεια να συνεχίσει τη παραγγελία εφόσον θέλει και χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού (ως απλός επισκέπτης). Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα του ζητηθούν τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή των προϊόντων και την έκδοση του νόμιμου παραστατικού. Αν όμως ο ίδιος χρήστης ξαναμπεί στο electricair.gr και επιθυμεί να κάνει μια νέα παραγγελία, θα πρέπει να ξανα-εισαγάγει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Τα προσωπικά δεδομένα παρέχονται οικιοθελώς από τους χρήστες του παρόντος site και μπορεί να συγκεντρώνονται και να επεξεργάζονται από το electricair.gr μόνο για την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και την παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών (σύμφωνα πάντα με τους ισχύοντες νόμους και διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και προστασίας δεδομένων ηλεκτρονικού εμπορίου) και δεν επιτρέπεται η χρήση τους από τρίτους.

Πνευματικά δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο που εμφανίζεται στο site και έχει σχέση με τα προβαλλόμενα προϊόντα (ονομασία προϊόντων, κείμενα – περιγραφές, φωτογραφίες, και λογότυπα), προέρχονται στην πλειοψηφία τους από τις ιστοσελίδες των κατασκευαστών ή των προμηθευτών τους και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και Αθέμιτου Ανταγωνισμού.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του electricair.gr ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Δήλωση Εχεμύθειας

Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας δίνετε, θεωρείται απόρρητη και χρησιμοποιείται μόνο για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο των αιτημάτων πουθενά παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποστολέα. Σε περίπτωση που θεωρούμε πως το περιεχόμενο του αιτήματος / μηνύματος είναι προσβλητικό και μας θίγει, επιφυλασσόμαστε να το χρησιμοποιήσουμε νομικά για να προστατεύσουμε την καλή λειτουργία του site και της επιχείρησής μας.

Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι παραπάνω όροι υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Οι κατά περίπτωση ακυρωθείσες διατάξεις συνεπάγονται ταυτόχρονα και την ακύρωση των αντίστοιχων όρων της παρούσης, ενώ ταυτόχρονα δεν ακυρώνουν την ισχύ των υπολοίπων όρων. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση οιασδήποτε τυχόν διαφοράς που απορρέει από το παρόν ορίζονται τα Δικαστήρια Αθηνών.

Τα προϊόντα μας

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με tα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα electricair.gr, ανατρέξτε στις ιστοσελίδες των προμηθευτών / κατασκευαστών ή καλέστε μας.

Φωτογραφίες προϊόντων

Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα καθώς και οι περιγραφές των προϊόντων είναι από τις επίσημες ιστοσελίδες των κατασκευαστών. Είναι ενδεικτικές και δεν δεσμεύουν το electricair.gr.

Τιμές

Το εξ’ ορισμού νόμισμα του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι το ευρώ (€), όλες οι τιμές του είναι σε αυτό το νόμισμα και συμπεριλαμβάνουν το σχετικό ΦΠΑ. Τα έξοδα πληρωμής και αποστολής, βαρύνουν το κατάστημα ή τον πελάτη αναλόγως του ποσού της παραγγελίας και του τόπου παράδοσης. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δέχεται πληρωμές με χρέωση καρτών μέσω Internet.

Διαθεσιμότητα του προϊόντος

Το κατάστημα electricair.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση του εκάστοτε πελάτη σχετικά με τη μη διαθεσιμότητά τους. Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμα του καταστήματος, η παραγγελία σας θα «παγώσει» προσωρινά και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία συμπλήρωσης της παραγγελίας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Καλέστε μας

Menu